Pozostaw swoją opinię

Jeśli korzystałeś z terapii indywidualnej lub brałeś udział w moich szkoleniach pozostaw swoją opinię

Opinie o moich szkoleniach

Opinie pacjentów z Facebooka

Sylwia Tukendorf
Sylwia Tukendorf
2021-02-21
poleca
Bardzo polecam. To z czym nie mogłam sobie poradzić latami, udało nam się przepracować lepiej i szybciej. Czuję się bardzo dobrze. Czas wrócić do życia.
Katarzyna Skaryszewska
Katarzyna Skaryszewska
2021-01-20
poleca
Korzystałam - POLECAM. Super coaching.
Mateusz Dul
Mateusz Dul
2020-03-08
poleca
Terapia ta, to najszybsza i najpewniejsza droga powrotu do zdrowia. Nikt inny nie zapewnił mi tak fachowej pomocy. Pan Paweł szybko i konkretnie stawia diagnozę i wskazuje w jaki sposób rozwiazać problemy. Jak najbardziej polecam.
Ewelina Markowicz
Ewelina Markowicz
2020-01-14
poleca
POLECAM!! Z całego serca polecam terapię u Pana Pawła, wielka wiedza i skuteczność.
Tomasz Czaja
Tomasz Czaja
2020-01-14
poleca
Witam! Byłem i skorzystałem z terapii. Jestem bardzo zadowolony z efektów po. Mogę tylko polecić wszystkim borykającym się z problemami lękowymi oraz brakiem zdecydowania. 😉😁💪
Anna Międzik
Anna Międzik
2020-01-13
poleca
Polecam ten rodzaj terapii, bo jest najskuteczniejszy a Pawel jest profesjonalistą o otwartym umyśle.
Konrad Mariański
Konrad Mariański
2019-12-20
poleca
Polecam bardzo serdecznie
Elżbieta Żłobicka
Elżbieta Żłobicka
2019-12-02
poleca
Sesje z Panem Pawłem Krzemińskim dały mi przede wszystkim spokój wewnętrzny. W trakcie terapii uświadomiłam sobie swoją wartość, a cały ogrom problemów odszedł na plan, do którego nie wracam. Pan Paweł, to profesjonalny terapeuta, który prowadzi pacjenta bezpiecznie poprzez szereg trudnych sytuacji i pomaga je rozwiązać w sposób racjonalny i fachowy. Cenię jego wiedzę, doświadczenie. Polecam każdemu, kto potrzebuje rozwiązać swoje problemy i odnaleźć siebie.

Opinie pacjentów pozostawione na stronie

babka

Bardzo polecam. To z czym nie mogłam sobie poradzić latami, udało nam się przepracować lepiej i szybciej. Czuję się bardzo dobrze. Czas wrócić do życia.

Sylwia T.

-
terapia
babka

Terapia u Pana Pawła pomogła mi szybko opanować moje ataki paniki oraz w dużym stopniu obniżyć lęk, który towarzyszył mi dawniej niemal codziennie. Dzięki niemu poznałam wiele użytecznych sposobów na uspokojenie emocji i opanowanie nawet w trudnych dla mnie sytuacjach, dzięki czemu mogę żyć z większą śmiałością. Pomógł mi uświadomić sobie co jest przyczyną moich lęków i nauczył mnie świadomości moich emocji i uczuć, a z każdej sesji wynosiłam coś nowego dla mojego życia. Teraz już wiem co chcę robić, nie czuję się zagubiona i rozdrażniona ciągłym napięciem emocjonalnym. Polecam każdemu, kto tak jak ja potrzebuje pomocy i myśli, że nie może być lepiej.

Wanda J.

-
terapia
facet

Gdy znajoma poleciała mi Pana Pawła  byłam świeżo po rozstaniu z moim poprzednim facetem, który przez ostanie kilka lat pracował nad tym, żeby mi udowodnić , że jestem do niczego. Najgorsze było to, że mu uwierzyłam. Miałam depresję i czułam się beznadziejna. Sesje wszystko zmieniły. Znowu wierzę w siebie, odbudowałam się. Wielkie dzięki.

Agnieszka Z.

-
terapia
babka

Od dłuższego czasu miałam problemy za sobą. Psychiatra zdiagnozował u mnie chorobę dwubiegunową i depresję. Miałam również problemy z spaniem. Zwykle budziłam się kilka razy w ciągu nocy. Po 5 sesjach zaszła ogromna zmiana. Czuję się świetnie. Depresja zniknęła, lepiej śpię a huśtawki nastroju się skończyły. Poza tym nauczyłam się dużo o samej sobie. Polecam bardzo!!!

Maria Chudzik

-
terapia
babka

Chciałam podziękować za to, że pomógł Pan mojemu synowi. Syn chodzi do technikum. Był zamknięty w sobie i nieśmiały. Wszystko dusił w sobie a potem nagle wybuchał i był agresywny. Chodził na rozmowy do Pana przez okres wakacji. Teraz nabrał pewności siebie, otworzył się i jest spokojniejszy Dziękuję bardzo

Justyna W.

-
terapia
babka

Korzystałam – POLECAM

Kasia S.

-
terapia
facet

Miałem fobie społeczną, lęki, ciągle byłem zestresowany. Nie miałem celu w życiu. Po trzech sesjach to wszystko zniknęło. Teraz jestem spokojny, cieszę się swoim życiem i otworzyłem się na ludzi. To niesamowite. Polecam

Karol J.

-
terapia
facet

Zgłosiłem się do Pracowni Sens w kiepskim stanie. Pracowałem u pracodawcy, który stosował mobbing w pracy. Byłem zestresowany, nie mogłem spać. .Budziły mnie koszmar. Budziłem się rano pełen lęku. Na myśl o pójściu do pracy było mi słabo. Ciągle myślami powracałem do koszmarnych sytuacji w pracy. Nie chało mi się żyć. Byłem w depresji. Co mnie zdziwiło to szybkość z jaką nastąpiła poprawa mojego samopoczucia. Już po pierwszej sesji było zupełnie inaczej. Zacząłem normalnie zasypiać. Lęki mnie opuściły. Po kolejnych 2 sesjach zakończyłem z własnej inicjatywy pracę u tego pracodawcy, patrzę inaczej na samego siebie. Teraz dzięki sesjom czuję się dobrze, wróciła radość życia, optymizm. Nauczyłem się doceniać siebie.

Jarek B.

-
terapia
babka

O tym, że muszę zmienić coś w swoim życiu wiedziałam już od dawna. Problemów miałam wiele. Każdego dnia przez moją głowę przepływały setki myśli i pytań – destrukcyjnych, zajmujących mój czas, a niedających nic dobrego w zamian. Zanim skorzystałam z terapii u Pawła byłam z pewnym moim problemem u innych specjalistów, niestety proponowali mi metody, które powodowały, że problem stawał się jeszcze większy. Paweł zamiast rozdrapywania ran zaproponował mi proces polegający na zdystansowaniu się do tamtych wydarzeń. . Nie zadawał zbędnych pytań i nie oceniał. Po wyjściu z pierwszej sesji w mojej głowie nie było nic. Cisza. Totalny spokój! Chyba pierwszy raz w życiu miałam wszystko w… nosie i cieszyłam się chwilą, wiosennym słońcem i powietrzem. Kolejne 3 sesje były już tylko dopełnieniem. Paweł pomógł mi zdystansować się do krzywd wyrządzonych mi przez moich najbliższych w dzieciństwie i do krzywd, które wyrządziłam sobie sama w dorosłym życiu. Pomógł mi pozbyć się lęków i poczucia wstydu. Pomógł mi odciąć się od przeszłych wydarzeń, które hamowały mój rozwój. Pomógł mi pokochać siebie i inaczej patrzeć na przyszłość. Dla mnie osobiście bardzo pomocne były i są nadal nagrania Pawła. Słucham ich praktycznie codziennie – jak ćwiczę, między spotkaniami z klientami, wieczorem przed snem i rano po przebudzeniu. Jaka jestem teraz? Zdecydowanie spokojniejsza, bardziej kreatywna, bardziej spontaniczna i pewna siebie. Oczywiście stara „ja” walczy do dziś. Na szczęście mam też w głowie nową Siebie i ona wygrywa! Mam też nowe umiejętności. Jeśli coś lub ktoś wywoła negatywną emocję we mnie, jeśli czegoś się boję, mam zrobić coś trudnego wystarczy kilka minut i jestem znowu sobą – spokojną, zrelaksowaną, pewną siebie i silną kobietą. Polecam sesje z Pawłem każdemu, kto chce zacząć żyć, a nie tylko trwać

Katarzyna G.

-
terapia
babka

Zdecydowanie polecam! Pan Paweł to wspaniały fachowiec i pasjonat.

Edyta Ch.

-
terapia
facet

Moje życie pomimo, że nie określiłbym je jako złe nacechowane było dużą ilością negatywnych myśli, strachu i lęku – często nieuzasadnionego, który destrukcyjnie wpływał na moje codzienne samopoczucie. Spory wpływ na mój stan zdrowia psychicznego miały także wydarzenia z przeszłości, które ciągle rozpamiętywane zatruwały mi niekiedy pół dnia poprzez brnięcie przez nie i bezsensowne analizowanie. Moje samopoczucie było przez to często nie za dobre, źle oceniałem samego siebie krytykując się niemal bez przerwy. Podczas współpracy udawało mi się osiągać obniżenie poziomu wszystkich negatywnych emocji jakie mną zawładnęły. Początkowo nieznacznie, później coraz bardziej. Udawało mi się zapominać o negatywnych nawracających myślach. Zdecydowanie poprawiłem własną samoocenę – mam znacznie większą wiarę w przyszłość oraz w sens podejmowanych działań. Co najważniejszej jednak dla mnie – poziom rozważań nad przeszłością spadł o 90% – praktycznie o tym nie myślę i nie zatruwam się tym co było złe. Jeśli nawet czasem myśli nawracają staram się stosować przećwiczone techniki. Obniżam także swój poziom wewnętrznego niepokoju poprzez stosowanie ćwiczeń psycho-akupresury – on również spadł, może jeszcze nie do 0, ale obniżył się znacznie

Adam S.

-
terapia
babka

Po sesjach z Pawłem uspokoiłam się i uwolniłam od znacznej większości stresu w mojej pracy. Mój umysł wszedł na wyższe obroty, jestem coraz bardziej przytomna i świadoma tego co sie dzieje dookoła. Nie nadążam właściwie z notowaniem uwag, i jestem zdumiona tym, ze tak łatwo przeszłam od czekania do działania. To jest inne działanie niż wcześniej, nie na siłę. Poczucie zastoju życiowego, które zawsze gdzieś tam było, zaczęło ustępować. Na to miejsce pojawiły się nowe pomysły i więcej chęci do korzystania z tego co na wyciągnięcie ręki 🙂 Polecam Pawła jako fachowca, który pracuje z pełnym zaangażowaniem, a rezultaty tej pracy są widoczne od razu.

Julia D.

-
terapia
babka

Szukałam pomocy, ponieważ nie wierzyłam w siebie. Byłam stale krytykowana przed moją byłą teściową, poniżana przez nią. To ona sprawiła, że przestałam wierzyć w siebie, bałam się, że spełnią się jej przepowiednia, że bez niej sobie nie poradzę w życiu. Bałam się tej kobiety nawet 6 lat po rozwodzie. Ona stale miała nade mną jakąś władzę. Jakiś wpływ. Chciałam dzięki terapii pozbyć się tego „demona przeszłości” Dzięki terapii odsunęłam od siebie wszystkie złe obrazy. Teraz mogę myśleć o mojej przeszłości spokojnie i te myśli są już bardzo rzadkie. Kolejny problem z którym prawie uporałam się dzięki terapii był ciągły strach o mojego syna. Piszę „prawie” bo cały czas nad tym pracuję, ale już teraz wiem jak to robić. Byłam matką nadopiekuńczą, kontrolująca. Teraz z dnia na dzień jest coraz lepiej. Te dwa problemy były dla mnie najistotniejsze i dzięki terapii poradziłam sobie z nimi. Zawsze bałam się tego typu terapii, jak to nazywałam „grzebania w podświadomości”. Bałam się, ponieważ nie chciałam stracić panowania nad rzeczywistością. Okazało się, że podczas terapii, podczas stanu relaksu nie tylko nie tracimy poczucia rzeczywistości, ale tę rzeczywistość widzimy wyraźniej. Podczas spotkań czułam się bezpiecznie, pewnie i spokojnie

Agnieszka K.

-
terapia
babka

Do zgłoszenia się na terapię skłonił mnie fakt, że nie potrafłam się odnaleźć w życiu. Byłam przytłoczona swoimi problemami, szczególnie patologiczną relacją z matką i nieuporządkowanym życiem po rozwodzie. Wpływ mojej matki na moje życie był bardzo destrukcyjny o odbierał mi dużo zdrowia. Nie umiałam sobie też poradzić z negatywnymi emocjami po rozwodzie. Ciągle dopatrywałam się swojej winy w związku i bezsensownie analizowałam swoje małżeństwo, które jest już tylko przeszłością. Dzięki coachingowi odnalazłam się na nowo w życiu, odzyskałam wiarę w siebie i swoje możliwości. Wróciłam do swoich pasji i cieszę się każdym dniem. Inaczej też, lepiej zorganizowałam się zawodowo. Gorąco polecam. Dzięki niej stałam się inną osobą, zaczęłam wierzyć w siebie, straciły dla mnie znaczenie sprawy, które mnie przytłaczały i odbierały radość życia. Każdy, kto sobie nie radzi z własnymi problemami i emocjami znajdzie tu pomoc

RenaTa S.

-
terapia
babka

Nareszcie rzuciłam palenie. Paliłam przez 35 lat minimum 20 papierosów dziennie. Przestałam palić już po pierwszej sesji. Minęły od niej dwa miesiąc a ja nadal nie palę. To niesamowite. Serdecznie polecam

Katarzyna B.

-
terapia
babka

Chciałam podziękować za to, że pomógł Pan mojemu synowi. Syn chodzi do technikum. Był zamknięty w sobie i nieśmiały. Wszystko dusił w sobie a potem nagle wybuchał i był agresywny. Chodził na rozmowy do Pana przez okres wakacji. Teraz nabrał pewności siebie, otworzył się i jest spokojniejszy Dziękuję bardzo.

Justyna W.

-
terapia
facet

Witam! Byłem i skorzystałem z terapii. Jestem bardzo zadowolony z efektów po. Mogę tylko polecić wszystkim borykającym się z problemami lękowymi oraz brakiem zdecydowania. 😉😁💪

Tomasz Czaja

-
terapia
babka

Polecam ten rodzaj terapii, bo jest najskuteczniejszy a Pawel jest profesjonalistą o otwartym umyśle.

Anna mędzik

-
terapia
babka

Sesje z Panem Pawłem Krzemińskim dały mi przede wszystkim spokój wewnętrzny. W trakcie terapii uświadomiłam sobie swoją wartość, a cały ogrom problemów odszedł na plan, do którego nie wracam. Pan Paweł, to profesjonalny terapeuta, który prowadzi pacjenta bezpiecznie poprzez szereg trudnych sytuacji i pomaga je rozwiązać w sposób racjonalny i fachowy. Cenię jego wiedzę, doświadczenie. Polecam każdemu, kto potrzebuje rozwiązać swoje problemy i odnaleźć siebie.

ELŻBieta żłobnicka

-
terapia
babka

POLECAM!!
Z całego serca polecam terapię u Pana Pawła, wielka wiedza i skuteczność.

ewelina markowicz

-
terapia
psycholog Warszawa

Paweł Krzeminski

PSYCHOLOG, HIPNOTERAEUTA

Jestem psychologiem, hipnoterapeutą i trenerem hipnozy. Od 24 lat z powodzeniem stosuję hipnozę jako metodę wiodącą w procesie terapeutycznym. Jestem członkiem Towarzystwa Hipnozy Terapeutycznej i Badań nad Hipnozą a także Wschodnioeuropejskiego Towarzystwa Psychologów Klinicznych i Hipnoterapeutów. Jednym z założycieli i współtwórców Pracowni Psychologiczno-Psychoterapeutycznej SENS. Obecnie pracuję czynnie jako trener hipnozy  w ramach Professional Hypnosis Training Institute ucząc nowych adeptów hipnoterapii metod pracy z zaburzeniami lękowymi, depresją i traumą. Prowadzę terapię indywidualną w Warszawie i online. W pracy oprócz hipnozy stosuję podejście poznawczo-behawioralne, EMDR i NLP. 

psycholog warszawa, hipnoza warszawa

ZABURZENIA LĘKOWE 70%
DEPRESJA 46%
TRUMA I PTSD 30%
POZOSTAŁE 48%

Psycholog Warszawa, Hipnoza Warszawa

Obserwuj mnie na Facebooku, Youtubie, Instagramie i Linkedin.

Psycholog Warszawa